Om TeleAssistanse ASOppdragsgivere
TeleAssistanse AS ble etablert i 2000, og har siden starten vært engasjert i flere ulike prosjekter innen telefoni, mobiltelefoni, svakstrøm og utbygging av digitalt bakkenett på store deler av Sør- Norge.
Oppdragsgivere har vært bl.a. EltelSønnico AS, Relacom, Avinor, Politiets data og materielltjeneste, TelenorMobil, NorKring, Netcom, MiTrans, NRK, EB m.fl.

Satsningsområder
Satsningsområder nå er mastemontering for utbygging mobiltelefoni, radiolinjer, GSM, GSM-R, UMTS(3G) og 4G(LTE), hvor vi har vært involvert i flere prosjekter fra A til Å. Alt fra grunnarbeid som mastemontering, oppsetting av mobilsiter til ferdigstillelse er da en del av oppdraget.

Andre oppdrag
Av andre typer oppdrag kan nevnes; Sro,Itv,jord og luftkabelarbeid,bredbånn,feilretting,kabel tv,brann og ringeklokkeanlegg mm.

Annet                                                                                                                                                                             TeleAssistanse AS har valgt og støtte lokal og breddeidretten gjennom et godt sammarbeid med Konnerud IL,
Med spesielt fokus på damelaget i fotball.

Damelaget i fotball Konnerud IL